Cumhuriyet Teknokent’ten AFAD’a Ziyaret
Cumhuriyet Teknokent olarak, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar’ı ve ekibini makamında ziyaret ettik.
Gerçekleştirilen ziyarette, Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren firmalarımızdan Hedef Akıllı Sağlık ve Bilişim Teknolojileri ile Hakan Bilgi Teknolojileri, Ar-Ge proje ürünlerini ve afet yönetimi ile ilgili sektöre yönelik geliştirdikleri çözümleri tanıttı. Firmalar, yenilikçi teknolojilerinin afet risk azaltma ve kriz yönetimi süreçlerine sağlayabileceği katkılar hakkında kapsamlı sunumlar gerçekleştirdi.
Program kapsamında ayrıca AFAD Deprem Operasyon Merkezi ziyaret edilerek, Afet Yönetimi Merkezi Daire Başkanı Abdullah Özçelik’ten yürütülen çalışmalar ve operasyonel süreçler hakkında bilgi alındı.
Nazik kabulleri ve ev sahiplikleri dolayısıyla Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar’a ve Afet Yönetimi Merkezi Daire Başkanı Abdullah Özçelik’e teşekkür ederiz.
Yangın Söndürme ve Yangın Tatbikatı Eğitimimizi Gerçekleştirdik
Firma Tanıtım Günleri Etkinliğimiz Tamamlandı
Firma Tanıtım Günleri Etkinliğimizin İlk Günü Tamamlandı
Cumhuriyet Teknokent’te gerçekleştirilen İlk Yardım Farkındalık Eğitimi...
Erasmus+ Projemiz Desteklenmeye Hak Kazandı
TUA Astro Hackathon başarıyla tamamlandı!
Cumhuriyet Teknokent’te 5G Destekli Drone ile Canlı Yayın Testi Başarıyla ...
Cumhuriyet Teknokent 2025 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştir
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Öğrenci Kulübü C...